Vervanging luchtverwarming

RN Ventilatie B.V. is gespecialiseerd in het vervangen van warme luchtverwarming. Wij vervangen u oude heteluchtverwarming voor een nieuwe hoog rendement luchtverwarmer van het merk Brink Climate Systems. Vervanging van u oud heteluchtverwarming zal een aanzienlijke..

Vereniging van Eigenaren (VVE) maar ook vakantie parken.

Verenigingen van Eigenaren (VVE) maar ook vakantie parken kunnen bij RN Ventilatie B.V. terecht voor het vervangen van ventilatiesystemen. Samen kunnen we tot een ventilatietechnische oplossing komen zodat we kunnen bijdragen aan een gezond en leefbaar binnenklimaat.

Vervangen van balansventilatie units ( WTW)

RN Ventilatie B.V. is gespecialiseerd in het vervangen van balansventilatiesystemen met warmteterugwinning (WTW). De eerste balansventilatie units met warmteterugwinning zijn nu aan vervanging toe. Er zijn tegenwoordig heel wat van dit soort systemen op de markt..

Vervangen van mechanische ventilatie (MV) units

RN Ventilatie B.V. is gespecialiseerd in het vervangen van oude mechanische ventilatie units. Als ze 20 jaar of ouder zijn moet u er aan gaan denken om hem te vervangen door een nieuwe. Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende soorten op de markt te verkrijgen...

Inregelen en inmeten van ventilatiesystemen

Voor het goed functioneren van ventilatiesysteem is het inregelen en inmeten hiervan van groot belang. Een niet goed functionerend systeem kan leiden tot een ongezond binnenklimaat waardoor schadelijke stoffen zich ophopen in uw woning. Dit kan weer leiden tot klachten..

Monteren Zehnder Comfort Unit Artic

In de zomermaanden kan de temperatuur in de woning aardig oplopen. RN Ventilatie heeft de oplossing. De comfort unit Artic van Zehnder zorgt voor een behaaglijk binnenklimaat tijdens de zomermaanden. De comfort unit Artic is geschikt voor de Zehnder WHR 930 Luxe,..

Monteren Zehnder Enthalpie Wisselaar.

De Enthalpie wisselaar van Zehnder biedt een uiterst hygiënische oplossing bij te droge lucht in de winter. Uit de afvoerlucht wordt niet alleen warmte, maar ook tot 65% van het vocht overgedragen aan de toevoerlucht. De toe- en afvoerluchtstromen blijven..

Monteren Zehnder Filterbox

Hooikoorts? De Filterbox op uw WHR unit (Zehnder) voor een pollenvrije woning. Vooral in de lente en zomermaanden hangen er veel pollen in de lucht die voor mensen met hooikoorts erg vervelend kunnen zijn. De pollen zweven niet alleen buiten rond maar worden ook de woning..